Beste bezoeker,    

Graag willen wij ons aan u voorstellen dan wel teruggaan in uw herinnering. Wij zijn zang-en amusements-vereniging "De Notenkrakers", opgericht op 16 februari 2000 en bestaande uit ±30 mannen en vrouwen, die op basis van vrijwilligheid gezellige (meezing) optredens verzorgen voor senioren, zorg - en verpleeginstellingen, wooncentra, de Zonnebloem, Rode Kruis, KBO’s etc.

De Notenkrakers Helmond 2017

Wij heten u dan ook van harte welkom op onze website en wij zullen onze uiterste best doen u tijdig van belangrijke ontwikkelingen op de hoogte te houden. Via het menu aan de rechterzijde kunt u alle voor u van belang zijnde informatie oproepen!

Reeds vijftien jaar hebben wij met veel plezier de zwakkeren in de samenleving, zoals ouderen, hulpbehoevenden, geestelijk en lichamelijk gehandicapten alsmede verenigingen met een sociale doelstelling een fijne middag dan wel avond bezorgd.

Via ons gastenboek stellen wij u in de gelegenheid uw reactie te geven op één van onze optredens of anderszins.

Bent u geïnteresseerd om een optreden van ons te organiseren bij uw organisatie voor uw leden, bewoners e.d.? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Het bestuur van "De Notenkrakers".


Leden kunnen hier inloggen